Kisgyermekes család választása a kertre: műfű az örökös zöld gyep helyett

Zsolték családi házban élnek két kisgyermekkel. Szerették volna, ha a gyerekeknek saját kertjük lenne játszani, de Zsolt nem szeret kertészkedni, és nem volt idejük a füvesítésre. Ezért úgy döntöttek, hogy műfüvet telepíttetnek a hátsókert egy részére.

Több kertépítő cégtől is bekértek ajánlatokat, végül egy olyan mellett döntöttek, amelyik a referenciái alapján már több éve foglalkozik műfűtelepítéssel. A cég szakemberei felmérték a területet, megvizsgálták a talajviszonyokat, majd javaslatot tettek a legmegfelelőbb műfű típusra és a kivitelezés módjára.

A munkálatok gyorsan és hatékonyan zajlottak. Először gondosan előkészítették és kiegyenlítették a talajt, majd lerakták a tekercsekben érkező műfüvet a megfelelő technológiával. Végül a széleket szegélykövekkel díszítették.

Az eredmény lenyűgöző lett. A műfű szinte megkülönböztethetetlen a valódi gyeppel szemben, ráadásul egész évben szép marad. A gyerekek imádnak rajta játszani, a család pedig nem kell kertészkedéssel bajlódnia. Zsolt elégedett a munkával, mindenkinek ajánlja ezt a céget, ha problémamentes műfű telepítést szeretne.
Kertgondozás műfű lerakás